Hoofdgerechten
Stoofpotje van kalfsniertjes / witloofslaatje / mosterd van de Ster 34 €
Hazenrug ‘Grand Veneur’ / rode kool / veenbes / dauphine 42 €
Filet van leng / kreeftenbéarnaise / prei / spinazie / pont neuf aardappel 36 €
Zeebaars / bospaddenstoelen / aardappelcrème / rozemarijn / tijm 36 €
Fazant ‘Fine Champagne’ / dauphine aardappel / frittata 36 €
Steak Tartaar / frietjes 29,5 €
Onglet van de grill * / verse béarnaise - geflambeerde peperroom 36 €
Runds rib-eye van de gill / verse bearnaise - geflambeerde peperroom 39,5 €
Gegrilde ossenhaas wit blauw / verse béarnaise - geflambeerde peperroom 46 €
frietjes / aardappelkroketjes / aardappelpuree met hoeveboter
witloof slaatje / sucrine slaatje met mayonaise 3,5 €
mayonaise : 1,3 €